ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ευαγγελία Πλυτά :Το όνειρο της Ολυμπιάδας πάντα υπάρχει

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής,Ευαγγελία Πλυτά,είναι νέα,όμορφη και εξαιρετικά ταλαντούχα και ελπιδοφόρα στο χώρο της.
Μέσα σε ένα γεμάτο 24ωρο, με ατελείωτες προπονήσεις και δουλειά, βρήκε το χρόνο να κάνει μια όμορφη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Δήμητρα Καρβουνίδου.

-Σε πετυχαίνουμε λίγες μέρες μετά τους Μεσογειακούς αγώνες της Ισπανίας,στους οποίους είχες πολύ καλά αποτελέσματα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Πώς αισθάνεσαι για αυτό;

Ήταν ο πρώτος διεθνής αγώνας μετά από ένα διάστημα απουσίας και αποθεραπείας,οπότε είμαι ενθουσιασμένη μόνο και μόνο που βρέθηκα σε αγώνα υψηλού επιπέδου ξανά.

-Και τώρα Γλασκώβη...

Τώρα βρισκόμαστε σε προετοιμασία για το ευρωπαϊκό. Πρέπει να διορθωθούν τα λάθη που βγήκαν στους προηγούμενους αγώνες, οπότε δουλεύουμε για αυτό. Ας μη ξεχνάμε ότι αυτή τη χρονιά οι αγώνες μας είναι ομαδικοί.

-Το Τόκιο υπάρχει στον ορίζοντα ή προτιμάς να δουλεύεις βήμα βήμα για να φτάσεις εκεί;

Πάντα υπάρχει το όνειρο μιας Ολυμπιάδας στο μυαλό ενός αθλητή. Αλλά προτιμώ να βλέπω κάθε χρονιά και κάθε αγώνα ξεχωριστά.

-Σε ένα τόσο γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα, χρόνος για ξεκούραση υπάρχει καθόλου;

Κυρίως τα Σαββατοκύριακα, όπου Σάββατο γίνεται μονή προπόνηση και Κυριακή ρεπό!

-Οι σχέσεις σου με τους  συναθλητές σου πώς είναι;

Είναι μια δεύτερη οικογένεια για εμένα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι; Περνάω πάνω από τη μισή μου μέρα με αυτούς τους ανθρώπους.

- Θέλω να σε γυρίσω μερικά χρόνια πίσω, όταν ήσουν μικρή και να μου πεις πώς μπήκε η ενόργανη γυμναστική στη ζωή σου.

Λόγω υπερκινητικότητας στο σχολείο η γιαγιά μου, σε συνεννόηση με τη γυμνάστρια του σχολείου, με έστειλαν στο σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησα και εκπροσωπώ μέχρι και σήμερα!

-Στα τόσα χρόνια πρωταθλητισμού, έχεις σκεφτεί να τα παρατήσεις ποτέ;

Σίγουρα! Το κίνητρο όμως για να συνεχίσεις είναι πιο δυνατό και ισχυρό από τις απογοητεύσεις!

- Τι είναι αυτό που σκέφτεσαι για το μέλλον σου στο χώρο;

Μιας που είμαι φοιτήτρια της γυμναστικής ακαδημίας, σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μου η επαγγελματική αποκατάσταση στο χώρο της προπονητικής. Επιπροσθέτως θα με ενδιέφεραν πολύ και οι μεταπτυχιακές σπουδές στην αθλητική φυσικοθεραπεία και στην αθλητική ψυχολογία!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code