ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιουβέντους:Θέλει να παρουσιάσει τον Ρονάλντο ως το Σάββατο


Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου στο Τορίνο, με την "Γηραιά Κυρία" να ρυθμίσει μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες για να πυροδοτήσει την βόμβα του καλοκαιριού: Την μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Ο προπονητής της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, επέστρεψε γρήγορα από τις καλοκαιρινές διακοπές του, με τον ίδιο να συναντιέται με τους Ανιέλι, Μαρότα και άλλους ιθύνοντες του συλλόγου για να προσθέσουν το...κερασάκι στην τούρτα της τεράστιας αυτής μεταγραφής.

Σύμφωνα με την Sport Mediaset, η Γιούβε επιθυμεί να τελειώσει οριστικά την μετακίνηση πολύ σύντομα, παρουσιάζοντας τον Πορτογάλο σούπερσταρ έως μεθαύριο 7 Ιουλίου, και για αυτό το λόγο οι Μπιανκονέρι αναμένεται να στείλουν ιδιωτικό αεροπλάνο στην Μαδρίτη για να μεταφέρουν τον Κριστιάνο στην πόλη.

Αν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με τους Ιταλούς, μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να "πετάξει" για το Τορίνο προκειμένου να υπογράψει 4ετες συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους".

Χθες το βράδυ στην Μαδρίτη υπήρξε και συνάντηση του ατζέντη του Πορτογάλου Ζόρζε Μέντες με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, κλείνοντας ουσιαστικά την συμφωνία από την πλευρά της Ρεαλ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code