ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήττα ΣΟΚ για ΑΠΟΕΛ, πρεμιέρα σήμερα για Ανόρθωση και Απόλλωνα

Τον απόλυτο αιφνιδιαμό δέχθηκε χθες βράδυ το ΑΠΟΕΛ στην εναρκτήρια αναμέτρηση του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League από την λιθουανική Σουντούβα με 3-1.

Επιμέλεια:Αντώνης Παναγόπουλος

Οι πρωταθλητές Κύπρου μπήκαν σχεδόν...υπνωτισμένοι στο γήπεδο και σε ένα εφιαλτικό δεκάλεπτο (από το 9ο μέχρι το 19ο λεπτό) βρέθηκαν πίσω με 3-0, χάρη σε ένα επικό χατ-τρικ του στράικερ Σισίλια των γηπεδούχων! Οι ''γαλαζοκίτρινοι'' έκαναν την απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν ο,τι σωζόταν από το χθεσινό παιχνίδι, προκειμένου να έχουν ένα πιο ελπιδοφόρο σκορ εν όψει της ρεβάνς στο ''ΓΣΠ'' την ερχομένη εβδομάδα. Η...μίνι-λύτρωση ήρθε τελικά με τον Καζού στο 94ο λεπτό, ο οποίος μείωσε σε 3-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες των φιλοξενούμενων!

Στη μάχη του Europa League Ανόρθωση και Απόλλων Λεμεσού

Μετά το ΑΠΟΕΛ, σειρά παίρνει ο δευτεραθλητής Απόλλων Λεμεσού και η τρίτη του περσινού πρωταθλήματος Ανόρθωση. Ο Απόλλωνας ταξιδεύει και αυτός στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει την τοπική Στάμπρας, όντας το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μεγάλος στόχος για τους Απολλωνιστές είναι να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο και να βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Στην αντίποδα, η Ανόρθωση κάνει πρεμιέρα στο ''Αντώνης Παπαδόπουλος'' απέναντι στην αλβανική Λάτσι και θέλει να γιορτάσει με νίκη την επιστροφή της στην Ευρώπη μετά από έξι χρόνια. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 20:00 το βράδυ, με την ευχή να έρθει το θετικό αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code