ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κροατία:Τώρα αντίπαλοι τα τρεχαντήρια...

Νίκησαν, πανηγύρισαν με την ψυχή τους, τώρα όμως πρέπει να ανασυνταχθούν, γιατί σε 3 μέρες ακριβώς από τώρα Γαλλία και Κροατία θα βρεθούν αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένας αγώνας, ένα κύπελλο και γράφεις ιστορία.Οι Κροάτες την έχουν ήδη γράψει.Μία χώρα μόλις 4 εκατομμυρίων αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό και βγήκε νικήτρια.Έφθασε στους 2 καλύτερους και τώρα πρέπει να αναμετρηθεί με την ισάξια της (εάν το πάμε αντικειμενικά) Γαλλία.Έλα όμως που μόνο ίδιας δυναμικότητας δεν είναι οι δυο χώρες.Ναι μεν, η έκπληξη του φετινού Μουντιάλ έχει τον Μόντριτς,Πέρισιτς και Μάντζουκιτς αλλά ως εκεί. Η Γαλλία με τον Κιλιάν Εμπαμπέ να μην μπορεί να σταματηθεί και να μας δίνει μία γεύση από το τι θα δούμε από το next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου,τον Ζιρού να είναι πάντα επικίνδυνος,τον Πογκμπά που αποτελεί τον φόβο και τρόμο στην μεσαία γραμμή για οποιονδήποτε αντίπαλο αλλά και μία ολόκληρη γκάμα ακόμα παικτών η Κροατία μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει μπροστά της.

Η Κροατία στον δρόμο της προς τον τελικό έχει αναγκαστεί να μην ολοκληρώσει τις προσπάθειες της στα 90' αλλά να πάει 2 φορές στα πέναλτι με Δανία και Κροατία και χθες να παίξει 2 ημίχρονα παράτασης με την Αγγλία.Η κούραση στα σώματα των παικτών είναι φανερή και κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Από την άλλη οι Γάλλοι είναι ξεκούραστοι, όσο μπορούμε να το θέσουμε αυτό ως ορισμό σε ένα τόσο δύσκολο θεσμό, όπως το Μουντιάλ.Δεν χρειάστηκε να παίξουν ούτε με Αργεντινή, ούτε με Ουρουγουάη αλλά ούτε και με το Βέλγιο κάτι παραπάνω από 90 αγωνιστικά λεπτά.

Ο τελικός θα κριθεί πιθανόν στην ταχύτητα και στις δυνάμεις των παικτών και εκεί υπερτερούν κατά πολύ οι Γάλλοι, όμως είναι τελικός και σε έναν τέτοιο αγώνα όλα μπορούν να συμβούν, τα σενάρια πολλά και εμείς οι τηλεθεατές . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code