ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σςςς ήρθε η στιγμή του Σαλάχ !

Αίγυπτος εναντίον Ουρουγουάης(15:00 ΕΡΤ1,ΕΡΤHD), Σαλάχ απέναντι σε Σουάρεζ. Το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη όμως επικεντρώνεται περισσότερο προς το πρόσωπο του επιθετικού της Λίβερπουλ.

Λογικό, άλλωστε μιλάμε για το πιο καυτό όνομα αθλητή στον πλανήτη αυτή την στιγμή και να σκεφτεί κανείς πως παραλίγο να χάσει το Μουντιάλ!Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε ξανά την στιγμή με τον Σέρχιο Ράμος,την γνωρίζουν οι άπαντες.

Ο «Φαραώ» θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου , σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.Ο Σαλάχ θα έχει έναν κυρίαρχο ρόλο, με την μπάλα να περνάει συνέχεια από τα πόδια του. Αυτό θα του το επιτρέψει το σύστημα 4-2-3-1, με το οποίο θα παραταχθεί η ομάδα του στο γήπεδο και τους εξασφαλίζει την αμυντική ηρεμία μέχρι έναν βαθμό.

Ο μόνος άνθρωπος που θα κλέψει λίγο από την δόξα του Σαλάχ θα είναι ο Εσάμ Ελ Χανταρί , εάν και εφόσον ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα,κάτι διόλου απίθανο. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο , τότε θα είναι ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνισθεί ποτέ σε Μουντιάλ. Ο πορτιέρο της Αιγύπτου είναι 45 χρονών.

Στα της Ουρουγουάης, ο Ασκάρ Ταμπάρες θα παρατάξει την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-3-3, όπου ανάλογα με την εικόνα του ματς και το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα για την ομάδα του να αλλάζει.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αίγυπτος (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Χανταρί (Ελ Σενάβι), Γκαμπρ, Χεγκάζι, Φατί, Σαφί, Χαμέντ, Ελ Νένι, Μαχμούντ Τρεζεγκέ, Σαϊντ, Σαλάχ, Μοσέν.

Ουρουγουάη(Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Χιμένες, Γοδίν, Κάσερες, Ναντζες, Βετσίνο, Μπεντανκούρ, Αρασκέτα, Καβάνι, Σουάρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code