ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Άντερλεχτ. Πολλά τα συμπεράσματα αλλά και τα ερωτηματικά

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ με το ισόπαλο 2-2 με την βελγική 'Αντερλεχτ.

Στο πρώτο Ημίχρονο Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τις αναμενόμενες με τα δημοσιεύματα ανακατατάξεις κατά τον Λουτσεσκου με την χρήση του Κρέσπο στο αριστερό άκρο της άμυνας και με το αναμενόμενο ξεκίνημα του Χάρη Χαρίση στο πλάι του Μαουρίσιο. Ο Κουλούρης ξεκίνησε για τον Δικέφαλο στην κορυφή της επίθεσης ενώ ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε στο αριστερό άκρο των εξτρέμ με τον Πέδρο Ενρίκε να το πλαισιώνει στα επιθετικά άκρα. Ο Χατσερίντι Πλαισίωσε τον Φερνάντο Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την πίεση στο πρώτο 5λεπτο της αναμέτρησης και έφτασε στην πρώτη ευκαιρία με τον Πέδρο Ενρίκε στο 5' αλλά το σούτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε εύκολα από τον τερματοφύλακα της Άντερλεχτ.
Στο 8ο λεπτό, μετά από κακό γύρισμα του Μαουρίσιο, ο Μουσονά έπιασε το σούτ με τον Πασχαλάκη να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση.
Μέχρι το 32ο λεπτό η Άντερλεχτ έδειχνε την ταχύτητα και τους αυτοματισμούς της αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να κάνει αρκετές φορές φάουλ για να σταματήσει τις εκδηλώσεις των αντεπιθέσεων μετά την ανάκτηση της μπάλας.
Στο 41ο λεπτό ήρθε η εξαιρετική επέμβαση του Πασχαλάκη σε πλάγιο σούτ του Μουσονά από καλή θέση με την μπάλα να βγαίνει σε κόρνερ,αλλά στο 43' όμως ήρθε το γκολ για την Άντερλεχτ με την κεφάλια του Τρέμπελ.
 Και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ήρθε το δεύτερο τέρμα της Άντερλεχτ, πάλι από κοντινή κεφαλιά, του Γκιέρκενς με τον Πασχαλάκη να είναι αδύνατο να εξουδετερώσει την φάση αν και βρήκε σε πρώτο χρόνο την μπάλα.
 Όπως και στο φιλικό με την Κ23 της Γάνδης έτσι και αυτήν την φορά ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε ολική αλλαγή ενδεκάδας με εξαίρεση αυτήν την φορά του Φερνάντο Βαρέλα .
Ρέι, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μπαλογιάννης, Κάνιας, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λάμπρου και Μυστακίδης η νέα σύνθεση για τον Δικέφαλο του Βορρά.
 Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο 2ο μέρος και πέτυχε το γκολ της μείωσης με τον Ομάρ Ελ Καντουρί στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης.
 Στο 53' ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 2-2 πάλι με τον Ελ Καντουρί και μετά από μια έξοχη σέντρα του Λάζαρου Λάμπρου από την αριστερή πτέρυγα.
Από εκεί και πέρα είδαμε έναν ΠΑΟΚ με αναπτερωμένο ηθικό να πιέζει ιδιαίτερα ψηλά παρότι η Άντερλεχτ προσπάθησε να παγώσει τον ρυθμό του αγώνα.
 Στο 62' ήρθε και μια τεράστια ευκαιρία για το 3-2 με τους Μυστακίδη και Ζαμπά να μην μπορούν να κερδίσουν από κοντά και μετά από δυο προσπάθειες τον Ντιντιγιόν.
 Στο 76' μετά από μια πολύ καλή αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου έκανε  μια πολύ καλή σέντρα αλλά ο Ζαμπά δεν πρόλαβε να εκτελέσει καθώς ο Bornauw έβαλε τελευταία στιγμή το πόδι του μπροστά  από την μπάλα και απομάκρυνε σε κόρνερ.
 Στο 88ο λεπτό έπειτα από απομάκρυνση της άμυνας του ΠΑΟΚ σε στημένο χτύπημα της Άντερλεχτ το σούτ του προωθημένου Bornauw πήγε ψηλά πάνω από την εστία του Ροντρίγκο Ρέι.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα  το κοντινό σούτ του Κίτσιου εξουδετερώθηκε και ο ΠΑΟΚ έχασε την τεράστια ευκαιρία να σημειώσει την ανατροπή στην εκπνοή του παιχνιδιού.

Τέλος του αγώνα με το ισόπαλο 2-2 για τις δύο ομάδες, που είχαν από ένα ημίχρονο η κάθε μία.
 Πολύ καλή προπόνηση χαρακτήρισε ο Ρασβάν Λουτσέσκου το παιχνίδι λόγω της δυναμικότητας και της εμπειρίας του αντιπάλου με απώτερο στόχο το μέγιστο δυνατό ζενίθ της ομάδας μέχρι τα δυο καθοριστικά παιχνίδια με την Βασιλεία. Ικανοποιημένος δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός από την εικόνα της ομάδας του ειδικά στο 2ο ημίχρονο.




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code