ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο τέλος τι μένει ; Ο τρόπος του «αντίο» σου...

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και τώρα... ΑΕΚ . Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν ξέρει πως να αποχαιρετάει .
Ένας Λάζαρος που σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα έχει βρεθεί κάνει πράγματα και θαύματα, όμως τα «αντίο» του είναι τόσο ιδιότροπα που κάνει και τον πιο πιστό του φαν να στραφεί εναντίον του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή που αποζητά ό,τι καλύτερο μπορεί , μιλώντας κυρίως για το χρηματικό ζήτημα. Άλλωστε δεν θα αγωνίζεται για μια ζωή , το όριο ηλικίας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μετά βίας φθάνει τα 37-40.

Ο αγαπημένος κατά κόσμον Λάζαρος έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις στους οπαδούς και των τριών αυτών ομάδων που ανέφερα προηγουμένως.Στην συνείδηση του κόσμου όμως, του ελληνικού , διότι στο εξωτερικό είναι πιο πολιτισμένα τα πράγματα,, μένει κυρίως ο αποχαιρετισμός, με απλά λόγια η συμπεριφορά σου στον τρόπο που έφυγες από τον σύλλογο.

Εάν αυτό το είχε καταλάβει ο Λάζαρος , ίσως να είχε αλλάξει στάση στο πώς να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις. Θες να αποχωρήσεις ; Κάνε το αλλά όχι με τσαμπουκά.

Όλοι γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από ΠΑΟΚ, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα προτιμούσε να είναι οικοδόμος παρά να αγωνίζεται με την φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά.Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό , αρχικά φάνηκε το «διαζύγιο» να ήταν ήρεμο, χαρίζοντας μάλιστα στο τριφύλλι το ποσό των 100.000 ευρώ. Είχε όμως εν τέλει και αυτό τα πάνω-κάτω του. Αρκετούς μήνες μετά, με δηλώσεις του υποστήριξε πως οι προπονητές των πρασίνων ήθελαν να τον βάλουν σε καλούπι και έτσι δεν τον άφησαν να δημιουργήσει και να βγάλει τον καλό του εαυτό στον Παναθηναϊκό.

Τώρα έρχεται το αντίο του στην ΑΕΚ και τους οπαδούς της. Ο ίδιος ζητάει ένα καλύτερο συμβόλαιο, η Ένωση από την πλευρά της του ζητάει να κρατήσει το +1 που είχαν προσυμφωνήσει και αφού πέσουν οι υπογραφές , τότε θα μπουν σε νέες συζητήσεις οι δύο πλευρές προκειμένου να μείνουν ευχαριστημένοι και οι δύο. Πλέον το θέμα θα οδηγηθεί κατά πάσα πιθανότητα στα δικαστήρια, με τον αγαπημένο της ΑΕΚ οπαδών, Λάζαρο να έχει πληγώσει άλλη μία φορά αυτούς που τον αγάπησαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code