ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θύμα ο Παναθηναϊκός σε μια γιορτή τίτλου

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε στο ζεστό ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ .
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει όπως και δήποτε την νίκη που θα της δώσει αέρα 8 βαθμών από τον δεύτερο πλέον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι παρά την ισοπαλία που απέσπασαν στον πρώτο γύρο , δεν φαίνεται να μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην πιο φορμαρισμένη για φέτος ελληνική ομάδα και θα έχουν από μιας αρχής ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο . Η Ένωση ως γηπεδούχος ομάδα έχει την καλύτερη απόδοση, μετρώντας 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός κατέχει μόλις την 11η καλύτερη επίδοση ως φιλοξενούμενος με 1 νίκη , 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Στα των ενδεκάδων, ο Χιμένεθ πρέπει να είναι χαρούμενος μετά την οριστική είσοδο του Αραούχο στην αποστολή.Από την άλλη ο Ουζουνίδης έχει μία απώλεια , αυτή του Μπουζούκη.

Η ΑΕΚ θέλει να εκεμεταλευτεί τον παράγοντας έδρα και θα πάει με επιθετικές διαθέσεις.Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσιτώντας,με τους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες στόπερ, τον Μπακάκη και Λόπεζ στα δεξιά και αριστερά της άμυνας αντίστοιχα.Στην μεσαία γραμμή Σιμόες και Κονέ, ενώ ως δεξί εξτρέμ θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος και απέναντι ο Μπακασέτας.Σε θέση δεκαριού ο Μασούντ και στην αιχμή του δόρατος ο Αραούχο.

Ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να προσεγγίσει το παιχνίδι αμυντικά.Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Κολοβέτσιο και Κουρμπέλη στόπερ, τον Γιόχανσον στο δεξί και τον Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Τζανδάρη και Κάτσε στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Κουλιμπαλί θα είναι σε ρόλο δεξιού χαφ, με τον Λουντ στο απέναντι άκρο.Ο Μουνιέ θα έχει ρόλο δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Δώνη που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code