ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στη Λειβαδιά είχε μπλόκο, Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 1-1


Και τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαίνεται

πως έχασε απόψε ο Ολυμπιακός, που αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στο Λεβαδειακό. Από νωρίς φάνηκε πως το παιχνίδι στραβώνει, καθώς μόλις στο 4' το σκορ ήταν 1-0. Δυσκολεύει πλέον και η δεύτερη θέση, αφού χάθηκε έδαφος μετά και την νίκη του ΠΑΟΚ.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Λεβαδειακού, Νιάς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με το υπόλοιπο σαρανταπεντάλεπτο να κυλάει με φλύαρη κατοχή του Ολυμπιακού που απείλησε ελάχιστα την εστία του Επασί.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που αιφνιδίασαν, με δράστη το συνήθη ύποπτο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κούτρη και ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό.

Παρά το ψυχολογικό αβαντάζ, οι ερυθρόλευκοι δεν πέτυχαν δεύτερο τέρμα, αφού στις καλύτερες στιγμές τους στο 71' και το 93', ο Επασί και η ατυχία αντίστοιχα δεν επέτρεψαν στους Ανσαριφάρντ και Ομάρ να σκοράρουν. Το τελικό 1-1 σκόρπισε ικανοποίηση στους Βοιωτούς και προβληματισμό στους Πειραιώτες.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλεού, Ζοάο Φαβάρο, Ντιόγκο, Νιάς, Μητρόπουλος (90+2' Καραχάλιος), Σαβαντογκό (69' Καλτσάς), Σουμπίνιο (68' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (65' Σεμπά), Μάριν (46' Φορτούνης), Μιραλάς (86' Τζούρτζεβιτς), Οτζίτζα, Ανσαριφάρντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code