Αστέρας Τρίπολης: Μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής Καλτσά


Η διετής συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τον Νίκο Καλτσά ως γνωστόν έχει περάσει πολλές δοκιμασίες. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές για παραμονή του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του 28χρονου επιθετικού με τον αρκαδικό σύλλογο εκπνέει την επόμενη σεζόν και σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα.

Οι πιθανότητες για το αν ο Νίκος Καλτσάς θα συνεχίσει να φοράει την "κιτρινομπλέ" φανέλα βρίσκονται στο 50-50, αλλά η επιθυμία για την ανανέωση αποτελεί μια θετική ένδειξη παραμονής.

Θυμίζουμε πως η διαφωνία που είχε πριν λίγο καιρό ο Βεροιώτης άσος με τον Σάββα Παντελίδη τον έθεσε προσωρινά εκτός ρόστερ. Έπειτα, χρειάστηκαν αμοιβαίες υποχωρήσεις και εξηγήσεις ώστε να επιστρέψει στην ομάδα. Μάλιστα, πήρε άμεσα χρόνο συμμετοχής, δείχνοντας έτσι πόσο τον υπολογίζει ο προπονητής του.

Επομένως, σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Νίκου Καλτσά στην Τρίπολη θα παίξει η τοποθέτηση του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των Αρκάδων μέχρι το 2020.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια