ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος: Το χρονικό της σοκαριστικής επίθεσης στον Ουάρντα


Δύο άγνωστοι επιτέθηκαν με πιστόλι και μαχαίρι στον Αμρ Ουάρντα, μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (21/2). Ο Αιγύπτιος κατάφερε να σωθεί και να καταγγείλει την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα.


Τρομακτική νύχτα έζησε ο Αμρ Ουάρντα στην Καισαιριανή! Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητο του, του επιτέθηκαν δύο άγνωστοι με τον έναν να κρατάει όπλο και τον άλλον μαχαίρι, οι οποίοι μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο το συμβάν. Το ευχάριστο νέο είναι πως ο Ουάρντα κατάφερε με γρήγορες κινήσεις να ξεφύγει και να μπει σε ένα κοντινό μαγαζί από όπου ειδοποίησε την αστυνομία.

Αμέσως μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση και λίγη ώρα αργότερα είχε την στήριξη των ανθρώπων του Ατρομήτου στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς δεν είχε υποστεί καμιά σωματική βλάβη. Όσον αφορά τα κίνητρα, αποκλείστηκε η πιθανότητα ληστείας και όλα όπως δείχνουν έγιναν για οπαδικούς λόγους.

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε την διαδικασία της κατάθεσης μέχρι τις 3 το πρωί και στην συνέχεια με την συνοδεία ανθρώπων της κυανόλευκης ΠΑΕ πέρασε τη νύχτα για προληπτικούς λόγους στο ξενοδοχείο. Όπως είναι λογικό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τα όσα βίωσε χτες το βράδυ.

Ο Ατρόμητος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.
Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».

Θέση πήρε και ο ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως η επίθεση είχε οπαδικό χαρακτήρα: «Δεν έχει σημασία να καταδικάσουμε απλώς την επίθεση -προφανώς οπαδικού χαρακτήρα- στον Ουάρντα. Οι επιθέσεις οπαδικού χαρακτήρα έχουν αυξηθεί και πλέον πρέπει να γίνει προτεραιότητα η εξιχνίασή τους, ώστε να αντιληφθεί ξεκάθαρα ο υπόκοσμος πως δεν μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο».

Ενώ ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου Γιάννης Αγγελόπουλος, μίλησε αναλυτικά για το γεγονός και τον Ουάρντα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Για την επίθεση στον Ουάρντα: 
"Έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού του Champions league, από ότι μου είπε, ήταν με ένα φίλο του σε ένα καφέ και φεύγοντας για να πάει να πάρει το αυτοκίνητό του δέχτηκε λεκτική επίθεση από δύο άτομα. Ευτυχώς έμειναν μόνο σε ύβρεις, δε χειροδίκησαν, δεν τον άγγιξαν καν. Όπως καταλαβαίνεται όμως φοβήθηκε και ευτυχώς κινήθηκε σωστά, απομακρύνθηκε και κάλεσε την αστυνομία, ήρθε το περιπολικό και τον πήγαν μετά με ασφάλεια στο αυτοκίνητό του. Μετά είναι τα γνωστά, έδωσε κατάθεση και πήγε στο σπίτι του. Δυστυχώς είναι σημεία των καιρών αυτά τα περιστατικά και ευελπιστώ, αν και είμαι αισιόδοξος, να είναι και το τελευταίο αυτό".
Για το αν υπήρχαν μαχαίρια ή όπλα:"Θα ήθελα να μιλήσω μαζί του γιατί χθες που με πήρε ήταν αμέσως μετά το περιστατικό. Σήμερα είχε προπόνηση το πρωί η ομάδα αλλά του δόθηκε άδεια για να ηρεμήσει. Τώρα στις 12.30 θα βρεθούμε στο προπονητικό κέντρο για να μου πει ακριβώς τι έχει συμβεί. Το ευχάριστο είναι πως έμειναν μόνο σε λεκτική επίθεση αλλά καταλαβαίνετε πως ήταν αρκετά τρομοκρατημένος".

Για το πως είναι τώρα ο ποδοσφαιριστής:"Ήταν αρκετά τρομοκρατημένος γι αυτό και του δόθηκε άδεια να ηρεμήσει. Θα κάνουμε μια προσπάθεια να τονώσουμε το ηθικό του όσο μπορούμε και τη ψυχολογία του γιατί αν κρίνω από χθες το βράδυ είναι αρκετά σοκαρισμένος".
Για την ψύχραιμη αντίδραση του Ουάρντα:"Ευτυχώς αντέδρασε έξυπνα και με ψυχραιμία, απομακρύνθηκε από το χώρο του αυτοκινήτου και κάλεσε την αστυνομία. Και μετά πήγε με ασφάλεια να πάρει μετά το αυτοκίνητό του. Μου είπε ότι ήταν δύο άτομα, περιμένουμε όμως να μιλήσουμε σήμερα μαζί του γιατί χθες ήταν σε σύγχυση".



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code