ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρουσιάστηκε και το νέο μονοθέσιο της Renault, δείτε την RS18


Η Renault Sport έκανε την παρουσίαση του νέου μονοθέσιου της, με την κωδική ονομασία RS18,
η οποία διαθέτει ένα άκρως απειλητικό, κυρίως μαύρο χρωματισμό, με το κίτρινο να καλύπτει το έμπρος της μέρος, έτσι καλύπτει μια καθαρή εξέλιξη του περσινού αυτοκινήτου, της RS17. Είναι η 5η ομάδα που παρουσιάζει το νέο της “όπλο”, το οποίο και αποκαλύφθηκε online.

Το φετινό μονοθέσιο όπως είχαν προαναγγείλει οι ιθύνοντες της Renault είναι μια εξέλιξη του περσινού αυτοκινήτου. Και αυτό έχει την προσθήκη του halo, φυσικά, ενώ απουσιάζει το shark fin.

Πέρυσι η γαλλική ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση στους κατασκευαστές, ανοίγοντας την όρεξη των ταλαντούχων πιλότων της, Carlos Sainz που αποκτήθηκε πέρυσι(από το GP της Σιγκαπούρης) και του Nico Hulkenberg που ηγείται των προσπαθειών της ομάδας του Enstone.

O διευθύνων σύμβουλος, Cyril Abiteboul μιλώντας για την αποκάλυψη της RS18, εμφανίζεται αισιόδοξος για την τρίτη σεζόν της γαλλικής ομάδας στην F1 ως κατασκευαστή:

"Είναι τιμή μας να προμηθεύουμε ομάδες τόσο μεγάλες όπως η Red Bull και η McLaren και αναγνωρίζουμε την ποιότητα τους αλλά και της δουλειάς μας που επέλεξαν τη Renault. Φυσικά, είναι πολύ ισχυροί ανταγωνιστές και αυτό είναι μια επιπλέον πρόκληση και κίνητρο. θα είναι σαφώς τα σημεία αναφοράς μας για την απόδοση αυτή τη σεζόν ", δήλωσε ο Abiteboul.

Ο  τεχνικός διευθυντής Bob Bell είπε ότι η ομάδα επικεντρώνεται στη σταθερή πρόοδο, ιδιαίτερα την αξιοπιστία:

«Χρειαζόμαστε το αυτοκίνητο τόσο αξιόπιστο όσο μπορούμε να το κάνουμε. Αυτή είναι μια τεράστια πρόκληση, ακόμη περισσότερο από την ανάπτυξη των επιδόσεων, και είναι το πιο δύσκολο έργο που αντιμετωπίζουμε." δήλωσε ο Bell συνέχιζοντας:

"Για να βελτιώσουμε την αξιοπιστία, πρέπει να δεχτούμε τίποτε λιγότερο από την τελειότητα. Οτιδήποτε καταλήγει στο αυτοκίνητο πρέπει να έχει σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, να ελεγχθεί και να επανεξεταστεί ως το πιο κατάλληλο για το σκοπό. Όλα τα ζητήματα που μας άφησαν πίσω πέρυσι πρέπει να εξαλειφθούν με μια νέα προσέγγιση. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να πατήσετε σαν διακόπτη, χρειάζεται καθιερωμένες διαδικασίες και να βελτιώνεσαι σταθερά. "

Αύριο στις 24 Φεβρουαρίου ακολουθούν οι αποκαλύψεις των νέων μονοθέσιων της πρωταθλήτριας Mercedes και της Ferrari.

Απολαύστε στις παρακάτω εικόνες την πανέμορφη RS18:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code