ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι καλύτερες νίκες του Jenson Button σημειώθηκαν, όταν είχε teammate τον Hamilton


Ο Jenson Button, ο πρωταθλητής του 2009, δήλωσε ότι απόλαυσε μερικές από τις καλύτερες νίκες του, όταν είχε τον Lewis Hamilton ως team mate στη McLaren,
καθώς ο συμπατριώτης του, τον έκανε καλύτερο σαν οδηγό.

Λίγο μετά τον τίτλο οδηγών που κατέκτησε το 2009 με την Brawn GP, ο Button εντάχθηκε στην McLaren, εν έτει 2010 όπου θα συνεργαζόταν με τον Hamilton, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του 2008, με την ομάδα του Woking, την Mclaren, όπου έμεινε μέχρι το 2012.
Brawn GP και Henson Βutton, καθοδόν για τον τίτλο το 2009

Αν και η McLaren απέτυχε να κερδίσει τον τίτλο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας των δύο βρετανών, ήταν τακτικά σε μάχη για βάθρα ή για τις νίκες στους αγώνες και ο Button πιστεύει, παρά τις πρόσθετες πιέσεις, ότι απολάμβανε πραγματικά μερικές από τις καλύτερες νίκες του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

"Η σχέση μας ήταν ενδιαφέρουσα", δήλωσε στο Sky Sports, και συνέχισε:

"Επειδή ήρθα από τη Brawn, όπου κέρδισα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2009 - και κέρδισε το αμέσως προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2008, ο Lewis, και με τη McLaren μάλιστα. Ήταν σαν να μετακόμισα στην ομάδα του, αν θέλετε, έτσι πέρασα την πόρτα έχοντας και αυτή την έξτρα πρόκληση στους αγώνες εναντίον του.
"Και οι δύο Βρετανοί, αγωνιζόμενοι σε μια βρετανική ομάδα, και οι δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, φρέσκοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, έτσι υπήρχε μεγάλη πίεση και αυτό έκανε τη διασκέδαση ακόμα μεγαλύτερη, μου άρεσε πραγματικά αυτή η πρόκληση.
"Είναι απίστευτα γρήγορος και, σε ένα γύρο, είναι ο πιο γρήγορος τύπος που νομίζω ότι οδήγησε ποτέ ένα αυτοκίνητο της Formula 1. Σε έναν αγώνα, θα μπορούσα να τον αμφισβητήσω, και θα μπορούσαμε να αγωνιστούμε για νίκες.
"Στα τρία αυτά χρόνια κερδίσαμε πολλά και μερικοί από τους αγώνες που κέρδισα ήταν οι καλύτεροι αγώνες στην καριέρα μου, γιατί έπρεπε να νικήσω τον Lewis για να τους πετύχω», είπε ο πρώην πια πιλότος της F1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code