ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μέγα λάθος να βγουν συμπεράσματα από τώρα

Εχθές είχε την χαρά ο κόσμος της ΑΕΚ να δει τον Μοράν για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, το ίδιο και για τον Μασούντ , ο οποίος αγωνίστηκε πρώτη φορά ως βασικός.


Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε με την Ένωση συμβόλαιο 3,5 ετών.Ενώ ο Σοντζέι Μασούντ για 6 μήνες αρχικά και βλέπουμε...

Με δεδομένο αυτό λοιπόν, είναι λίγο δύσκολο να αρχίσουμε να εξυμνούμε τους παίκτες για τις καλές εμφανίσεις που είχαν σε αυτά τα δύο ματς. Εμφανίσεις οι οποίες μεταξύ μας δεν ήταν κάτι το εντυπωσιακό, το ένα παιχνίδι πήγε καλά από την αρχή και όταν πέρασε ως αλλαγή ο Μασούντ δεν έδωσε το κάτι παραπάνω αλλά συνέχισε στο τέμπο που ήδη υπήρχε.

Όσον αφορά τον Μοράν , αγωνίστηκε ως βασικός σε έναν αγώνα όπου από το πρώτο λεπτό είχαν μπει οι ομάδες σαν να παίζουν οικογενειακό διπλό . Γνώριζαν και οι δύο πιο θα είναι το αποτέλεσμα. Ωστόσο από αυτά που μπορέσαμε να δούμε είναι πως ο Μοράν θύμιζε περισσότερο Σιμόες στον τρόπο παιχνιδιού του και όχι τόσο Γιόχανσσον. Αυτό βέβαια είναι απολύτως κατανοητό από την στιγμή που παρτενέρ είχε τον Αϊντάρεβιτς.

Έχουμε δει πολύ λίγα αγωνιστικά λεπτά με τις δύο χειμερινές προσθήκες. Ίσως να έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα στο μέλλον , ίσως όμως αυτό που είδαμε να είναι και το ταβάνι τους. Ένα είναι το σίγουρο, χρειάζονται και χρειαζόμαστε χρόνο για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Μην πετάτε  στα σύννεφα χωρίς λόγο... Το χουμε σαν λαός άλλωστε αυτό .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code