ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μετά την Ferrari, Mercedes, Mclaren και Toro Rosso ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες παρουσίασης των μονοθεσίων τους


Βρισκόμαστε δύο μήνες πριν την έναρξη του 69ου πρωταθλήματος της Formula 1, οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει πυρετωδώς να προετοιμάζονται, με τα πρώτα αποτελέσματα να αποτυπώνονται στην πίστα της Βαρκελώνης, στο 1ο τεστ στις 26 Φεβρουαρίου.

Με την Ιταλική ομάδα, τη Ferrari, να έχει ανακοινώσει εδώ καιρό πως τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της θα γίνουν online στις 22 Φεβρουαρίου, σιγά σιγά ξεκίνησαν και οι υπόλοιπες ομάδες να ανακοινώνουν τις “πρώτες” εμφανίσεις των νέων μονοθεσίων τους.

H πρωταθλήτρια Mercedes, διάλεξε την ίδια ημέρα με την Ferrari, με την παρουσίαση να λαμβάνει χώρα σε βρετανικό έδαφος, στην πίστα του Silverstone. Η γερμανική ομάδα φιλοδοξεί η W09 να συνεχίσει την κυριαρχία των τελευταίων χρόνων, και σύμφωνα με τις φήμες η ομάδα, στο Brackley(βάση της Mercedes) προσπάθησε να μειώσει το μήκος του μεταξόνιου μετά τα περσινά “καπρίτσια” που προέκυψαν στην “ντίβα”, όπως χαρακτήρισε το περσινό μονοθέσιο, την W08, o Toto Wolff.

H Mclaren παίρνει τα ηνία και τα φώτα της δημοσιότητας την επόμενη ημέρα, στις 23 Φεβρουαρίου, ο τρόπος και τόπος δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη. Κατά πάσα πιθανότητα η παρουσίαση θα γίνει σε ισπανικό έδαφος, αφού μιλάμε για 2 ημέρες πριν τις πρώτες δοκιμές. Η άλλη επιλογή είναι να γίνει διαδικτυακά. Η βρετανική ομάδα αισιοδοξεί για τη νέα χρονιά και την νέα εποχή που ξεκινά με την συνεργασία της με τη Renault, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η τελευταία ομάδα που ανακοίνωσε τα πλάνα της, είναι η Toro Rosso, που η παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου θα γίνει μια μέρα πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών, στις 25 Φεβρουαρίου. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Βαρκελώνης αφού οι ομάδες θα έχουν καταφθάσει εκεί για να προετοιμαστούν να “πατήσουν” πίστα. Και για την Toro Rosso ξεκινά μια νέα συνεργασία, αυτή με την Honda.

Να επισημάνουμε πως τα τεστ θα είναι δύο 4ημερα, το πρώτο 26 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στις 6 Μαρτίου. Με την ολοκλήρωση τους, οι ομάδες σε 15 ημέρες περίπου θα βρίσκονται στην Αυστραλία για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, με την πρώτη εκκίνηση να δίνεται στις 25 του Μάρτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code