ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Michael Schumacher είναι ο κορυφαίος οδηγός στην ιστορία της Ferrari σύμφωνα με τους αναγνώστες του F1 Racing


Ο Michael Schumacher ψηφίστηκε ο μεγαλύτερος οδηγός της Ferrari όλων των εποχών σε δημοσκόπηση που διεξήγαγε το περιοδικό F1 Racing,
κατατάσσοντας τον στην κορυφή μπροστά από τους Kimi Raikkonen και Gilles Villeneuve.

Για να γιορτάσει τα 70 χρόνια της Ferrari, το F1 Racing ζήτησε από τους αναγνώστες του και το online φόρουμ της FerrariChat να ψηφίσει για τον μεγαλύτερο οδηγό της Ferrari όλων των εποχών.

Για να περιοριστούν τα κριτήρια, η ψηφοφορία περιορίστηκε στους 38 οδηγούς που κέρδισαν Grand Prix του παγκόσμιου πρωταθλήματος για τη Ferrari από το 1950 μέχρι και σήμερα και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στην έκδοση του F1 Racing αυτού του μήνα που κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα (16 Νοεμβρίου).
F1 Racing Δεκεμβρίου

Χιλιάδες οπαδοί συμμετείχαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση και ο M. Schumacher ήταν τόσο δημοφιλής, που κατέγραψε πάνω από το 50% της συνολικής ψηφοφορίας από το παγκόσμιο fanbase. Η κυριαρχία της ιταλικής ομάδας στα χρόνια του γερμανού μάλλον αποτυπώνεται και ως η καλύτερη στην ιστορία της..

Από τους οδηγούς της F1 που εξακολουθούν να αγωνίζονται, ο Fernando Alonso βρέθηκε 6ος στην κατάταξη, ενώ ο σημερινός πιλότος της Ferrari, Sebastian Vettel ήταν 10ος. Ο Felipe Massa επίσης βρέθηκε πολύ κοντά στην 10αδα, κατατάχθηκε 12ος.

"Θεωρήσαμε ότι ήταν σκόπιμο να θυμόμαστε μερικούς από τους μεγάλους που έχουν αγωνιστεί στη Formula 1 για τη Ferrari ανά τις δεκαετίες", δήλωσε ο συνεργάτης και συντάκτης του F1 Racing,  James Roberts.
"Αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά μιας σειράς άρθρων που ‘γιορτάζουν’ τα 70 χρόνια της Ferrari στο τελευταίο τεύχος."

Δείτε τους 10 κορυφαίους οδηγούς της Ferrari στην ιστορία της:
1. Michael Schumacher - 50,1%
2. Kimi Raikkonen - 12,4%
3. Gilles Villeneuve - 10,3%
4. Juan Manuel Fangio - 5,6%
5. Νiki Lauda - 5,4%
6. Fernando Alonso - 5,3%
7. Nigel Mansell - 1,6%
8. Alain Prost - 1,4%
9. Alberto Ascari - 1,4%
10. Sebastian Vettel - 1,3%

Πηγή: gptoday.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code