ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον!

Σε ένα παιχνίδι "τελικό" ενόψει πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σε ρηχά νερά συνεχίζει να κινείται ο Ολυμπιακός μετά από την αναμενόμενη ήττα απέναντι στην Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα. Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν να μην βρίσκουν τα πατήματά τους και είναι αυτή την στιγμή στην 6η θέση του πρωταθλήματος, πίσω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που μοιάζουν πολύ πιο σοβαροί και υπεύθυνοι να διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Η άμυνα είναι αυτή που "πληγώνει" κυρίως τον Ολυμπιακό, καθώς σε 7 αγώνες έχει δεχτεί 10 γκολ και έχει την χειρότερη άμυνα στις πρώτες 10 ομάδες. Το πάθημα δεν έχει γίνει μάθημα στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, καθώς η θέση των στόπερ μοιάζει συνεχώς αργή και ευάλωτη με κάθε σεζόν που περνά να γίνεται ολοένα και χειρότερη. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να ξεκινήσουν με πίεση ψηλά και να ψάχνουν το γρήγορο γκολ, το μεγάλο στοίχημα όμως είναι να μην το πληρώσουν αυτό αμυντικά αφήνοντας μεγάλα κενά πίσω και δίνοντας χώρο στον ταχύτατο ΠΑΟΚ να γίνει επικίνδυνος.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, φαίνεται πιο έτοιμος από ποτέ για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά από 32 ολόκληρα χρόνια πτώσης από την κορυφή. Ο Δικέφαλος του Βορρά, έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς μετά από 7 αγώνες έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ, επιθετικά είναι ισόπαλος με τον Ολυμπιακό καθώς και οι 2 έχουν σκοράρει από 10 γκολ. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει αρκετά αμυντικά "χτυπώντας" στην κόντρα με σκοπό να εκμεταλλευτεί την ταχύτητατων επιθετικών του.

Η παράδοση πάντως είναι συντριπτική υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς μετράει εντός έδρας 49 νίκες ενώ ο ΠΑΟΚ έχει "αποδράσει" μόλις 9 φορές με το "2πλο".

Μεγάλες απουσίες για τον Ολυμπιακό αυτές των Σεμπά, Εμενίκε, Μποτία και Φιγκέιρας, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Χωρίς κάποια "σοβαρή" απουσία ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι αποστολές

ΠΑΟΚ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code