ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

1 και να "καίει". Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0

Σε ένα ντέρμπι "με τα όλα του" ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα τον ΠΑΟΚ 1-0, ευελπιστώντας σε μια καλύτερη συνέχεια.


Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Την κατοχή ο Ολυμπιακός, όμως τις τελικές ο ΠΑΟΚ. Στο 15' η πρώτη τελική του ΠΑΟΚ με τον Ελ Καντουρί να βρίσκει τον Πρίγιοβιτς μέσα στην περιοχή, όμως ο Σέρβος θα κάνει ένα κακό πλασέ στέλνοντας την μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Συνέχισε να είναι απειλητικός ο ΠΑΟΚ, όμως τα τελειώματα του είναι αδύναμα και ο Πρότο φαίνεται να έχει εύκολη δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε τις καλές στιγμές του όμως υστερούσε στην τελική πάσα χωρίς να "ιδρώσει" ιδιαίτερα ο Ρέις.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο παίρνει το προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Μετά από αλλεπάλληλες κεφαλιές μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Σαμπράνο θα προσπαθήσει να διώξει την ύστατη στιγμή, όμως θα στείλει την μπάλα επάνω στον Ένγκελς, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα. Η συνέχεια του παιχνιδιού θα βρει τον Ολυμπιακό "στα σκοινιά" περιμένωντας τον ΠΑΟΚ να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί πάρα την όποια συνεχόμενη πίεση τους.

Οι 11αδες:

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Πρότο, Κούτρης, Ένγκελς, Σισέ, Ομάρ, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης (Ζντίελαρ 86'), Πάρντο, Ανδρούτσος (Μάριν 69'), Καρίμ (Τζούρτζεβιτς 89').

ΠΑΟΚ  (Ράζβαν Λουτζέσκου): Ρέις, Μάτος, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς (Μπίσεσβαρ 79'), Μαουρίσιο (Σάκχοφ 62'), Τσίμιροτ, Μάκ (Κάμπος 69'), Ελ Καντουρί, Βιερίνια, Πρίγιοβιτς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code