Ο Άρης παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην Λειβαδιά και ταπεινώθηκε με σκορ 3-0 από τον ψυχωμένο Λεβαδειακό που πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα
Γενική εικόναΤο ματς ξεκίνησε στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο με τον Άρη να απειλεί πρώτη φορά με το σουτ του Γκαρέ που πέρασε λίγο έξω στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λεβαδειακός πάλι, στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι βρήκε το γκολ στο 7ο λεπτό. Ο Άρης προσπάθησε να βρει στα επόμενα λεπτά τα πατήματα του κυρίως μέσα από στημένες φάσεις χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις, ενώ ο Λεβαδειακός απείλησε και πάλι στο 25ο λεπτό με σουτ του Κόμπναν που έφυγε έξω αλλά και με σουτ του Ποπέσκου που μπλόκαρε εύκολα ο Βέλιο. Ο Αρης βρήκε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Φαμπιάνο που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ύστερα από κόρνερ. Ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι στο 39ο λεπτό μετά από ασθενή επέμβαση του Βέλιο κι έτσι ήρθε και το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαννιωτας αντικατέστησε τον Παπασαραφιανό και ο Άρης απείλησε με τον Καντεβερε ενώ ελάχιστα αργότερα ο Αρης έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Χόνγκλα δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Λεβαδειακό να κερδίζει φάουλ το οποίο όμως εξετάστηκε από τον var κι εν τελεί δεν καταλογίστηκε, όπως φυσικά και η κόκκινη του Άρη. Ο Άρης προσπάθησε στα επόμενα λεπτά να πιέσει άναρχα αλλά δεν κατάφερε τίποτα το ουσιαστικό και τελικά δέχθηκε και το τρίτο γκολ στο 88ο λεπτό.
Τα γκολ
Ο Λεβαδειακός βρήκε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 7ο λεπτό με σουτ του Νίκα μετά από ασίστ του Κωστή. Ο Λεβαδειακός σκόραρε εκ νέου με τον Βήχο ύστερα από εκτέλεση πέναλτι στο 40ο λεπτό για το 2-0. Στο 88ο λεπτό ο Πάντεα ύστερα από ασίστ του Εμμανουηλίδη έγραψε το 3-0 με την άμυνα του Άρη να… πετάει χαρταετό.




0 Σχόλια