
Ο Ολυμπιακός νίκησε το Μιλάνο και τις απουσίες του, λίγες ώρες μετά τα άσχημα μαντάτα με τον τραυματισμό του Μοντέρο. Ο Μακιντάιρ μπήκε στα παπούτσια των απόντων και μαζί με βεζένκοφ καθάρισαν το παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του Α ημιχρόνου, να κυριαρχήσει και να επιβάλει το Ρυθμό του, κάθε φορά που είχε το μομεντούμ και έχτιζε μικρές διαφορές, πάντα η Μιλάνο είχε την απάντηση να ισοφάριζε. Ο Μακιντάιρ με 18 πόντους οδηγούσε τον Ολυμπιακό. Ο Ράιτ από την άλλη ήταν μια μόνιμη απειλή για την άμυνα του Ολυμπιακού.
Η Γ περίοδος ήταν το πρώτο καλό δεκάλεπτο που ο Ολυμπιακός κυριάρχησε εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό μομεντουμ του και έχτισε μια διαφορά 7 πόντων με buzzer beater τρίποντο του Μακιντάιρ. Η Μιλάνο έβγαλε αντίδραση στην τελευταία περίοδο μείωσε στο Πόντο, διεκδίκησης την νίκη όμως δεν έβαλε το μεγάλο σουτ για να περάσει μπροστά, ο Ολυμπιακός είχε τις λύσεις και έτσι πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη.
Ο Μακιντάιρ με 24 Πόντους και ο βεζένκοφ με 23 οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού. Ο Κόουλ με 17 και ο Ράιτ με 16 οι κορυφαίοι της Μιλάνο.
δεκάλεπτα: 25-19, 19-25, 25-17, 15-17
0 Σχόλια