Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς ο Μπρούνο Γκιμαράες αφήνει τη Νιούκαστλ και μετακομίζει οριστικά στο Λονδίνο, όπου θα φορέσει τη φανέλα των «Κανονιέρηδων» και θα αποτελέσει συμπαίκτη του Χρήστου Τζόλη στη νέα φιλόδοξη ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες κράτησαν αρκετές ημέρες, ωστόσο το τελευταίο 24ωρο υπήρξε η οριστική συμφωνία. Η Άρσεναλ κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση που έπεισε τη Νιούκαστλ να ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του αρχηγού της, σε μία μεταγραφή που αγγίζει τα 75 εκατομμύρια λίρες.
Ο Μικέλ Αρτέτα συνεχίζει να ενισχύει σημαντικά το σύνολό του, δημιουργώντας μία ομάδα με μεγάλο βάθος και πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές. Μετά τις μεταγραφές του Τζόλη, του Ιγιάν Μεσλιέ και την οριστική απόκτηση του Πιέρο Ινκαπιέ, η προσθήκη του Γκιμαράες ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο των «Κανονιέρηδων», οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και να διεκδικήσουν την κορυφή της Ευρώπης.




0 Σχόλια