ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Η Ρεάλ θέλει τον Ντέμιαν Τζόουνς


 Η Ρεάλ θέλει να βάλει τον Ντέμιαν Τζόουνς δίπλα στον Έντι Ταβάρες.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Τσέμα Ντε Λούκας, ο ψηλός που έχει στοχεύει η βασίλισσα είναι ο Ντέμιαν Τζόουνς , που έχει στο παλμαρέ του δύο πρωταθλήματα NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το 2017 και το 2018.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει συνολικά 279 αγώνες κανονικών περιόδων στο NBA με Γουόριορς, Χοκς, Σανς, Λέικερς, Κινγκς, Τζαζ και Καβαλίερς από το 2016 έως και το 2024 με μέσο όρο 4.9 πόντους και 3.1 ριμπάουντ. Έπειτα μετακόμισε στην Κίνα και μετά στο Πουέρτο Ρίκο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης , ξαφνικά, βρέθηκε να παίζει χωρίς καθαρό σέντερ στον τελικό του Final Four της Αθήνας με τον Ολυμπιακό, για αυτό θέλει να ενισχύσει την εν λόγω θέση ενόψει της επόμενης σεζόν και να πλαισιώσει τον Έντι Ταβάρες με έναν ικανό παίκτη, μιας και ο Ουσμάν Γκαρούμπα θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, ενώ οι Άλεξ Λεν, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Μάντι Σισοκό αποτελούν παρελθόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement