ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Το «ναι» του Ισπανού και το πρέσινγκ της «Βασίλισσας»

Σε τροχιά μετακίνησης από το Μάντσεστερ στη Μαδρίτη φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρόδρι, καθώς ο Ισπανός μέσος φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της Ρεάλ για να ενταχθεί στο δυναμικό της.

Παρά το γεγονός ότι ο Μαρέσκα είχε επιχειρήσει πρόσφατα να διαψεύσει τα σενάρια που συνδέουν τον παίκτη με τους «Μερένγκες», οι πληροφορίες του Νικολό Σκίρα επιμένουν ότι υπάρχει συμφωνία για πολυετές συμβόλαιο έως το 2030, με το κόστος της μεταγραφής να εκτιμάται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, έκανε προσπάθειες να διατηρήσει τον βασικό της πυλώνα στο ρόστερ, καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ωστόσο, η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την Premier League μετά από μια επταετία φαίνεται να είναι καταλυτική.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αναλάβει ενεργό ρόλο για να «τρέξει» τις εξελίξεις και να οριστικοποιήσει τη μετακίνηση το συντομότερο δυνατό. Σημειώνεται ότι ο διεθνής μέσος υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση ενός προβλήματος στη μέση, με στόχο να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποθεραπείας του και να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό.



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement