Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ηλίας Πουρσανίδης, έχει θέσει ως προτεραιότητα την πρόσληψη νέου στελέχους και, μετά από έναν κύκλο επαφών με διάφορους υποψηφίους –ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Μάκης Μπελεβώνης–, οι συζητήσεις έχουν επικεντρωθεί πλέον στον Χρήστο Καρυπίδη. Αν και δεν έχει πέσει ακόμα η υπογραφή της τελικής συμφωνίας, το κλίμα στις διαπραγματεύσεις χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετικό, δείχνοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Η πορεία και το προφίλ του Καρυπίδη
Ο Χρήστος Καρυπίδης αποτελεί μια έμπειρη προσωπικότητα στον χώρο, έχοντας υπηρετήσει με επιτυχία τον ΠΑΟΚ από το 2019, αρχικά ως Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος και μετέπειτα ως Τεχνικός Διευθυντής. Η θητεία του στους «ασπρόμαυρους» συνδυάστηκε με σημαντικές επιτυχίες, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2024 και του Κυπέλλου το 2021.
Παράλληλα, ο υποψήφιος τεχνικός διευθυντής έχει δείξει ιδιαίτερη ικανότητα στη διαχείριση της ακαδημίας και την προώθηση ταλέντων που απέφεραν σημαντικά έσοδα στον σύλλογο, όπως οι Κουλιεράκης, Τζόλης και Τζίμας. Διαθέτοντας δίπλωμα UEFA A και το κύρος του UEFA Executive Master for International Players (MIP), ο Καρυπίδης είχε καταφέρει να αναπτύξει σημαντικές διασυνδέσεις στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή, αποτελώντας κεντρικό πρόσωπο στις αποστολές της ομάδας κατά την πορεία της στο Conference League.




0 Σχόλια