ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























ΠΑΟΚ: Χωρίς νέα προβλήματα για να «σώσει» τη χρονιά

Ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίζεται σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (17/5, 19:30), στο τελευταίο παιχνίδι της Stoiximan Super League και θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ δεν κρατά την τύχη στα χέρια του καθώς για να τερματίσει πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ χρειάζεται έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων τόσο στη Λεωφόρο όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου οφείλει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα να ελπίζει σε μια ενδεχόμενη ήττα ή έστω ισοπαλία του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, προκειμένου να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι της χρόνιας χωρίς επιπλέον απόντες. Εκτός ομάδας παραμένουν φυσικά οι Μαντί Καμάρα και Κίριλ Ντεσπόντοφ που ταλαιπωρούνται με θέματα τραυματισμών, ενώ κανονικά έδωσε το παρόν στην προπόνηση ο  Ντέγιαν Λόβρεν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement