Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ την νέα σεζόν.
Ο Ολυμπιακός φέτος έκανε μία αξιοπρεπή πορεία στο Champions League, ενώ παράλληλα είναι ακόμα ενεργός διεκδικητής της Super League με 5 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παρόλα αυτά, ο προπονητής των Πειραιωτών κοιτάζει από τώρα την επόμενη χρονιά και ήδη μερικά ονόματα του έχουν «γυαλίσει» το... μάτι.
Σύμφωνα με το «Transfer Feed», ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ντιόγκο Λέιτε. Ο 27χρονος στόπερ, είναι στο στόχαστρο του πειραϊκού συλλόγου, προκειμένου να ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας. Ο Λέιτε αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ουνιόν Βερολίνου, ωστόσο στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα. Τη φετινή σεζόν έπαιξε 21 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έπαιξε 132 φορές και σημείωσε δύο γκολ.
Η προαναφερόμενη πηγή τονίζει ότι η περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού είναι δύσκολη, λόγω των απαιτήσεων για το συμβόλαιό του, ενώ παράλληλα έχει τραβήξει τα βλέμματα από ομάδες της Serie A και της Premier League.
🔴⚪ Olympiacos targets Union Berlin centre-back Diogo Leite, who will be a free agent this summer, but faces competition from Premier League and Serie A clubs.https://t.co/5z0JqhFYtj#Olympiacos #Bundesliga #SuperLeagueGR #FutebolPortuguês
— TransferFeed (@transferfeedcom) April 24, 2026




0 Σχόλια