ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Νίκησε το Αμβούργο με φοβερή ανατροπή η Ντόρτμουντ!



Η ομάδα της Βεστφαλίας σε ένα τρομερό παιχνίδι, ειδικά προς το τέλος του, πήρε μεγάλη νίκη επί του Αμβούργου με 3-2, παρότι έχανε μέχρι το 72' με 0-2 - Τρία πέναλτι πήραν οι γηπεδούχοι!

Νίκη με απίστευτη ανατροπή πήρε η Ντόρτμουντ απέναντι στο Αμβούργο με 3-2 και... αγκάλιασε τη 2η θέση στη βαθμολογία της Bundesliga.

Οι Βεστφαλοί παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 0-2 μέχρι το 72', τελικά κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να φτάσουν σε μία τεράστια νίκη με ανατροπή!

Το σκορ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» άνοιξε στο 19ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους με τον Οτέλε ο οποίος έπειτα από ασίστ του Μικέλμπρενσιτς σκόραρε από κοντά με πλασέ για το 0-1. Αυτή που έφτασε κοντά στο να προηγηθεί βέβαια, ήταν η Ντόρτμουντ στο 7'.

Στο 24' το Αμβούργο λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο ο Κονιγκσντόρφερ από ιδανική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Έξι λεπτά αργότερα όμως, ήρθε το 0-2 για το Αμβούργο με τον Λοκόνγκα αυτή τη φορά που με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόμπελ.

Στο 44ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τους πέναλτι στο παιχνίδι, το οποίο ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν, αφού ο Ενμετσά αστόχησε. Στο 72' η ομάδα του Νίκο Κόβατς κέρδισε δεύτερο πέναλτι και εκεί ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Γερμανός το έκανε ο Μπενσεμπαϊνί, μειώνοντας το σκορ σε 1-2 για τους Βεστφαλούς.

Κάπου εκεί λοιπόν, το ματς άρχισε να έρχεται... τούμπα! Αρχικά, ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 στο 78' με τον Σίλβα έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων και στη συνεχεία στο 83ο λεπτό η Ντόρτμουντ πήρε το τρίτο της πέναλτι στην αναμέτρηση! Ο Μπενσεμπαϊνί ήταν αυτός που ανέλαβε και πάλι να εκτελέσει, στέλνοντας και αυτή τη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες και ολοκληρώνοντας έτσι μια τρομερή ανατροπή για τους γηπεδούχους που δεν τα παράτησαν παρότι βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ διαφορά!

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Αντόν, Σλότερμπεργκ, Σβένσον(59’ Σίλβα), Ρίερσον, Ρετζιάνι(46’ Μπενσεμπαϊνί), Ζάμπιτσερ(59’ Τσουκουεμέκα), Μπέλιγχαμ, Ενμετσά, Αντεγέμι(46’ Γκιρασί), Μπέιερ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Φερνάντες, Μικέλμπρενσιτς, Τορουναρίγκα, Μούχεϊμ, Ρέμπεργκ, Ομαρί, Βούσκοβιτς, Οτέλε(68’ Μπαλντέ), Λοκόνγκα, Βιέιρα(68’ Ντάουνς), Κονιγκσντόρφερ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement