Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Ένωσης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Τσέλιε για την φάση των "16" του Europa Conference League!
Η Ένωση, θα προπονηθεί αύριο στα Σπάτα στις 13.00 το μεσημέρι και ακολούθως θα πετάξει για την Σλοβενία εκεί όπου στις 19.15 (τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσουν Μάρκο Νίκολιτς και Θωμάς Στρακόσα.
Στο στρατόπεδο της Ένωσης έχει αποφασιστεί να διαφοροποιήσουν λίγο το πρόγραμμα που ακολουθούν στους ευρωπαικούς αγώνες και έτσι δεν θα γίνει η τελευταία προπόνηση στην Σλοβενία αλλά στην Αθήνα.
Υπενθυμίζουμε πως στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" γνωρίζουν καλά το Stadion Z'dežele καθώς στο συγκεκριμένο γήπεδο η ομάδα είχε αγωνιστεί στη League Phase τον περασμένο Οκτώβρη και είχε γνωρίσει την μοναδική φετινή ευρωπαϊκή της ήττα σε 12 παιχνίδια.
Το θετικό για τον Μάρκο Νίκολιτς είναι πως απουσίες δεν υπάρχουν λόγω τραυματισμών ή τιμωριών και οι παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεση του είναι αυτοί που έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας (Ζοάο Μάριο, Λιούμπισιτς, Γκρούγιτς και Σαχαμπό).




0 Σχόλια