Sold out ανακοινώθηκε στα εισιτήρια του Ολυμπιακού για την Τρίπολη, με πάνω από 3.500 οπαδούς να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Superleague.
Ο Ολυμπιακός θα έχει ισχυρή παρουσία φιλάθλων στην Τρίπολη, αφού τα εισιτήρια που διατέθηκαν για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εξαντλήθηκαν. Περισσότεροι από 3.500 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα βρεθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να στηρίξουν την ομάδα.
Ο «αιώνιος έφηβος» αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης αύριο Τετάρτη (4/2, 18:30) σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Η ζήτηση για τα εισιτήρια ήταν μεγάλη και οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα εξάντλησαν άμεσα, εξασφαλίζοντας ακόμη μία δυναμική εκτός έδρας παρουσία.




0 Σχόλια