ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Παναθηναϊκός: Πότε εκτίουν Τετέι και Καλάμπρια

 


Οι δύο παίκτες του "τριφυλλιού" συμπλήρωσαν κάρτες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ράφα Μπενίτεθ επέλεξε τους αγώνες που θα απουσιάσουν σε αυτό το τελευταίο κομβικό διάστημα του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον ο μόνος εγχώριος στόχος είναι να τερματίσει στην τετράδα του πρωταθλήματος και να αποφύγει το κάζο της συμμετοχής στα πλέιοφς των θέσεων 5-8. Μπορεί να έχει ευκολότερο θεωρητικά πρόγραμμα σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνιστή του Λεβαδειακό, ο οποίος έχει να παίξει με όλες τις ομάδες του Big 4, αλλά και τον φιναλίστ ΟΦΗ που τον απέκλεισε στο Κύπελλο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του ο Ανδρέας Τετέι στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet την Κυριακή, ενώ ο Ντάβιντε Καλάμπρια θα απουσιάσει στο εξ' αναβολής παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 4 Μαρτίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement