Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση, ήταν πιο δραστήριος και έδειξε από την αρχή ότι θέλει πάση θυσία το τρίποντο. Η ΑΕΚ ξεκίνησε αφήνοντας την μπάλα στον ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο, κλείνοντας όμως καλύτερα το ημίχρονο.
Το μεγαλύτερο μέρος του Β ημιχρόνου, δεν είχε καλό ρυθμο με πολλές διακοπές και ελάχιστες καλες φάσεις.
Στο 12 η κορυφαία φάση του παιχνιδιού ο Ζαφείρης πάτησε περιοχή, ο Μουκουντι τον πάτησε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Γιακουμάκης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο στρακοσια έπεσε στην σωστή γωνία και απέκρουσε. Η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της μετά το 25 με κορυφαία ευκαιρία το σουτ του κοιτά στο δοκάρι.
Στην επανάληψη δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, με τον Γιοβιτς να είναι ο μοιραίος της ΑΕΚ, χάνοντας 3 σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία την κεφαλιά του στο 94.
Ενδεκάδες:
ΠΑΟΚ : Παβλενκα, Κενι, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπαμπα, Μειτέ(52 Οζντοεφ) Ζαφείρης( 86 Μπιάνκο), Χατσίδης (52 Καμαρά), Τάισον, Ζιβκοβιτς, Γιακουμάκης
ΑΕΚ: Στρακοσια, Ροτα, Μουκουντι(64 Βίντα) Ρέλβας, Πήλιος (79 Πενράις), κοιτά (79 Λιούμπισιτς), Μαρίν, Πινέδα, Γκατσινοβιτς(64 Κουτεσα), Βάργκα(91 Ζινι), Γιοβιτς




0 Σχόλια