Με τον τελικό του Super Cup να είναι αύριο (Σάββατο 3 Ιανουαρίου, 17:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο), έχει σημάνει… «πυρετός» και στις δύο πλευρές για την προπώληση εισιτηρίων, με τους φιλάθλους να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι οπαδοί του ΟΦΗ έχουν ήδη εξαφανίσει περισσότερα από 7.000 εισιτήρια για τον αγώνα με ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις να έχουν απομείνει κυρίως στη θύρα 13, που είναι από τα τελευταία άδεια σημεία για τους Κρητικούς.
Παράλληλα, και η πλευρά του Ολυμπιακού δείχνει μεγάλη κινητικότητα: καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαθέσει πάνω από 5.500 εισιτήρια από τα περίπου 8.500 που τους αναλογούν για την αναμέτρηση, κάτι που επίσης σηματοδοτεί ισχυρή παρουσία των οπαδών τους στο Ηράκλειο.
Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός πωλήσεων, ο τελικός Super Cup αναμένεται να πλησιάσει ή ακόμα και να φτάσει το sold out, με βάση τα εισιτήρια πάντα που έχουν διατεθεί, αφού για λόγους ασφαλείας το ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να είναι κατάμεστο.
Η αυξημένη ζήτηση δείχνει όχι μόνο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον τίτλο του Super Cup που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια, αλλά και τη σημασία που έχει για ΟΦΗ και Ολυμπιακός η κατάκτηση του πρώτου «επίσημου» τροπαίου της χρονιάς, δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο για να ανοίξουν με τον καλύτερο τρόπο το 2026.




0 Σχόλια