Με αιχμές περί της διαιτησίας ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση μετά την λήξη της αναμέτρησης χθες με την Καλαμάτα, κατά την οποία στέκεται μονάχα στο πρώτο ημίχρονο και αφήνει αιχμές για το δεύτερο 45λεπτο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος θα ήθελε με την ανακοίνωση της να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Καλαμάτα για τη φιλοξενία και να την συγχαρεί για τη νίκη της.
Παράλληλα θα θέλαμε να συγχαρούμε και τον διαιτητή Κύριο Κατσικογιάννη για την διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου, όπου πραγματικά ήταν αλάνθαστος και μας έδειξε με την απόδοση του τα πρώτα 45 λεπτά ότι είναι ένας διαιτητής πολύ υψηλού επιπέδου.
Τέλος και όσον αφορά την ομάδα μας, οφείλουμε όλοι μέχρι τέλους να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον καλύτερο μας εαυτό για να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να επαναφέρουμε τον Ιστορικό εκεί που του αξίζει».




0 Σχόλια