Ζήτημα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να μην έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που είναι σε εξέλιξη για το στέγαστρο Καλατράβα.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε χθες βγάζοντας ένα νέο προβληματισμό, αυτόν της ετοιμότητας του Ολυμπιακού Σταδίου για τον τελικό του Κυπέλλου. Στην Ομοσπονδία έφτασαν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι εργασίες στο γήπεδο προχωρούν, αλλά θα καθυστερήσουν να ολοκληρωθούν. Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης θα είναι η πιθανότητα να μπορεί το ΟΑΚΑ να φιλοξενήσει μόνο 20.000 θεατές, κάτι που δεν θα δεχτεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης.
Η ΕΠΟ είναι ξεκάθαρη πως δεν δέχεται να διοργανώσει τελικό στο ΟΑΚΑ με λιγότερους από 50.000 θεατές, κάνοντας πλέον σκέψεις και για άλλα πιθανά στάδια όπως το Πανθεσσαλικό. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, με τον κ. Γκαγκάτση να έχει επαφές με την κατασκευαστική εταιρία και τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου για να πάρει την τελική απόφαση.




0 Σχόλια