ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κοντούρης ενόψει Άρη

 


Η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2026 κορυφώνεται στο "τριφύλλι", με τον Ράφα Μπενίτεθ να έχει στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα από τον Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα των Σερρών την Κυριακή στις 21:00 στη Λεωφόρο επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά και το παιχνίδι στην Τούμπα στις 21 Δεκεμβρίου. Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα ο Σωτήρης Κοντούρης για πρώτη φορά. σημαντική είδηση καθώς ο νεαρός χαφ αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, στον οποίον κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει στον αγωνιστικό χώρο παίκτη γεννηθέντα μετά το 2004. Οι υπόλοιποι τρεις τραυματίες συνέχισαν την αποκατάσταση του.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε  αρχικά γυμναστήριο και στη συνέχεια στο γήπεδο προθέρμανση, τακτική και τελειώματα. Σε φουλ ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Σωτήρης Κοντούρης.  Το δικό του ειδικό προγράμμα ακολούθησε ο ο Κυριακόπουλος, ατομικό ο Πάντοβιτς και θεραπεία ο Ντέσερς».




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement