Υπάρχουν έντονες φήμες από τη Βραζιλία ότι η Γκρέμιο ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Τετέ από τον Παναθηναϊκό κατά την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε θέλει να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό μέσω δανεισμού, προσθέτοντας στην πρότασή της και οψιόν αγοράς που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι.
Ωστόσο, τα ρεπορτάζ τονίζουν ότι αυτή η πιθανή μορφή της συμφωνίας δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προτιμά να πουλήσει άμεσα τον Τετέ παρά να τον παραχωρήσει ως δανεικό με μελλοντική οψιόν. Αυτό δημιουργεί σημαντική απόσταση ανάμεσα στις «θέσεις» των δύο πλευρών και κάνει το ενδεχόμενο συμφωνίας πιο δύσκολο.
Παράλληλα, ο ίδιος ο Τετέ βρίσκεται στη Βραζιλία για τις εορτές των Χριστουγέννων και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τη συγκεκριμένη φήμη, απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, παραπέμποντας σε θέματα που χειρίζεται ο ατζέντης του.
Η υπόθεση συνεχίζει να εξελίσσεται, αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει ότι η Γκρέμιο θα επιμείνει στο δανεισμό με οψιόν, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει ξεκάθαρη και άμεση πώληση του παίκτη αν τελικά υπάρξει προοπτική μεταγραφής.




0 Σχόλια