Σήκωσαν τα μανίκια οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης», για τον αγώνα που θα δώσουν με αντίπαλο τη Σκωτία.
Σε ρυθμούς προκριματικών βρίσκεται και πάλι η Εθνική Ομάδα. Οι Έλληνες διεθνείς είχαν συνάντηση χθες Δευτέρα 10/11 σε γνωστό ξενοδοχείο ενόψει των αγώνων με τη Σκωτία εντός (15/11, 21:45) και τη Λευκορωσία εκτός (18/11, 21:45).
Έπειτα, το απόγευμα βρέθηκαν στο προπονητικό του Ρέντη, ώστε να ξεκινήσει η δουλειά για τους προσεχείς αγώνες. Βαθμολογικά δεν υπάρχει κίνητρο, αφού η «γαλανόλευκη» έχει αποκλειστεί από την είσοδο για τα τελικά του Μουντιάλ.
Όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική έχουν ήδη μπει στην αποστολή. Η χθεσινή πρώτη προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή με τις ομάδες τους, έκαναν αποκατάσταση στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικό πρόγραμμα. Για τη σημερινή ημέρα Τρίτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18:30. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο 63χρονος τεχνικός θα έχει σημαντικό διάστημα για να δουλέψει με την ομάδα, καθώς αυτήν τη φορά ρίχνεται το Σάββατο στη «μάχη» και όχι Πέμπτη ή Παρασκευή, όπως συνέβαινε τις άλλες φορές.
Υπενθυμίζουμε ότι κλήθηκαν Τεττέη και Μπακασέτας αντί Ιωαννίδη και Κωνσταντέλια.
Αναλυτικά η αποστολή:
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Παντελής Χατζηδιάκος, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χρήστος Μουζακίτης, Κωνσταντίνος Καρέτσας, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Βαγγέλης Παυλίδης, Χαράλαμπος Κωστούλας, Νεκτάριος Τριάντης, Ανδρέας Τεττέη, Τάσος Μπακασέτας.
Το βίντεο της ΕΠΟ:
#1️⃣ Preparation mode pic.twitter.com/ceQv9AwE0c
— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) November 10, 2025




0 Σχόλια