Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (20:00) τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική της Superleague, λίγες μέρες πριν το μεγάλο εντός έδρας ραντεβού του με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.
Εντός έδρας πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους», πριν το σημαντικό ευρωπαϊκό ραντεβού του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Πειραιώτες υποδέχονται απόψε τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 11η αγωνιστική της Superleague, ψάχνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ώστε να εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στους 25 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, στο +2 από τον ΠΑΟΚ και στο +3 από την ΑΕΚ. Απολογισμός: 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, αυτή στην Τούμπα στις αρχές Οκτωβρίου. Πριν από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ νίκησε με 3-1 της Κηφισιάς στη Νεάπολη, ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες του κόντρα στον Άρη, ΑΕΚ και Λάρισα. Για τους Πειραιώτες, ακολουθεί τέσσερις μέρες αργότερα (26/11, 22:00) η κρίσιμη αναμέτρηση τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα μπορεί να υπολογίζει τους Έσε και Γκαρθία, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει πλέον τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Μπρούνο, Πασχαλάκης, Καλογερόπουλος, Βέζο, μαζί με τους νεαρούς Πνευμονίδη και Λιατσικούρα.
Στην άλλη όχθη, ο Ατρόμητος, που σημειωτέον εξασφάλισε εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι και θα έχει στο πλευρό τους οπαδούς του, θα δώσει το πρώτο του ματς με τον Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο του. Ο Σέρβος προπονητής αντικατέστησε τον Λεωνίδα Βόκολο, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να είναι η πέμπτη της προπονητικής του καριέρας, μετά της ΑΕ Λεμεσού, Τσουκαρίτσκι, Μπότεβ Πλόβντιβ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 νίκες στις 10 πρώτες αγωνιστικές. Έρχονται από αρνητικό σερί τριών διαδοχικών ηττών, από Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και από Κηφισιά (1-2), Βόλο (0-1) για το πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (την εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ) στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια του.
Στην πρώτη του αποστολή, ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Καραμάνη, όπως επίσης εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Μανσούρ και Γιώργο Παπαδόπουλο. Σταθερά εδώ και καιρό απών είναι ο τραυματίας Τσιλούλης.
Στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε κάνει το 2/2, επικρατώντας με 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και με 2-1 στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Τζολάκης είχε αποκρούσει πέναλτι του Φαν Βέερτ στο 90+7'.
Πιθανές ενδεκάδες:
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Νασιμέντο, Μάρτινς, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ελ Κααμπί
Ατρόμητος (Ντούσαν Κέρκεζ): Χουτεσιώτης, Μουντές, Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Ούρονεν, Μουτουσαμί, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα, Μίχορλ, Μπάκου, Οζέγκοβιτς

.png)


0 Σχόλια