Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Πολωνία, για την δεύτερη αγωνιστική του Fiba Europe Cup. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν της Ανβίλ με 94-93, σε ένα ματς που κρίθηκε "στις λεπτομέρειες".
Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ένα πραγματικό ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ και καμία να μην μπορεί να "χτίσει" διαφορά ασφαλείας. Στο ημίχρονο ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρέθηκε μπροστά μόλις με δυο πόντους (43-45), ενώ και στην συνέχεια οι δυο ομάδες εναλάσσονταν στο προβάδισμα.
Λίγο πριν το φινάλε, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέντε πόντους (86-81), όμως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Εκεί οι Πολωνοί δεν ήταν ψύχραιμοι, χάνοντας κρίσιμες βολές και έτσι ο ΠΑΟΚ πέτυχε το νικητήριο καλάθι με τον Μπράουν για το τελικό 94-93.
Επόμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι το παιχνίδι απέναντι στην γερμανική Μπράουνσβαϊγκ, εκτός έδρας την επόμενη εβδομάδα.
Τα δεκάλεπτα: 19-20, 43-45, 69-69, 86-86, 93-94 (παρ.)
Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν ο Ντίμσα με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ για την Ανβίλ πρώτος σκόρερ ήταν ο Μούσιους με 17 πόντους.
0 Σχόλια