ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Άρης μπάσκετ: Θέλει να κάνει απόψε το 3/3 στην Ευρώπη

Ο Άρης αγωνίζεται με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στη Λουμπλιάνα (19:30) και θέλει να δώσει συνέχεια στο απόλυτο των νικών του στο Eurocup.

Δυνατή εκτός έδρας ευρωπαϊκή μάχη για τον Άρη, που βρίσκεται στη Σλοβενία για την αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα Ολίμπια (19:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Eurocup, με μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στο απόλυτο των νικών.

Τόσο οι «κίτρινοι», όσο και οι Σλοβένοι έχουν το 2/2 μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, όπως και η τούρκικη, Μπαχτσεσεχίρ, με τις τρεις αυτές ομάδες να είναι στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικιών, η φετινή χρονιά μέχρι στιγμής έχει δύο όψεις: η απόλυτα θετική της Ευρώπης και η -μέχρι στιγμής- αρνητική στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Άρης πέρασε από τη Βενέτσια, νίκησε και το Αμβούργο με 22 πόντους, βάζοντας από το ξεκίνημα τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στη Stoiximan GBL ωστόσο τα πράγματα κυλούν τελείως αντίθετα, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Καρδίτσα, ακολούθησε εκείνη στην έδρα του από τον Κολοσσό. Η ομάδα του Μπόγκνταν Καράιτσιτς θέλει να βάλει στοπ σε αυτό το 0-2 στην Ελλάδα, έχοντας όμως μια δύσκολη αποστολή στη Σλοβενία, που με νίκη μπορεί να την εκτοξεύσει ενόψει της συνέχειας.

Στην αποστολή ενόψει του σημερινού αγώνα, ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε τους Ελάϊζα Μήτρου Λονγκ, Παναγιώτης Λέφας, Μπράις Τζόουνς, Μπριν Φορμπς, Τζέικ Φόρεστερ, Στέλιος Πουλιανίτης, Γιώργος Γκιουζέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Καζαμίας, Στίβεν Ίνοκ, Ρόνι Χάρελ και Άρνολντας Κουλμπόκα.

Στην αντίπερα όχθη η Τσεντεβίτα Ολίμπια έρχεται και αυτή από ήττα στο πρωτάθλημα με 88-71 από την Μπουντούτσνοστ, ενώ έχει να διαχειριστεί και δύο απουσίες. Ο προπονητής των Σλοβένων, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Χουγκάζ που υποβλήθηκε σε νέες ακτινολογικές εξετάσεις και έδειξαν τη μερική ρήξη πλάγιων συνδέσμων στον αστράγαλο, όπως και στον Λούκα Μπραΐκοβιτς που έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην προπόνηση της Δευτέρας (13/10).

Επίσης, αμφίβολος είναι και ο Αλεξέι Νίκολιτς με τον τεχνικό της Τσεντεβίτα Ολίμπια να αναφέρει σε δηλώσεις του: «Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί, θα είναι μεγάλο μειονέκτημα για εμάς, καθώς θα μείνουμε μόνο με έναν πραγματικό πλέι μέικερ στη θέση του οργανωτή αγώνα. Ο Άρης είναι δυνατός στην περιφέρεια, οπότε σε κάθε περίπτωση μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement