Ο Άρης διασύρθηκε από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο Βελιγράδι καθώς ουσιαστικά δεν εμφανίστηκε στο Β ημίχρονο στην αναμέτρηση και η καμπάνα χτυπάει δυνατά για κάποιους παίχτες, στις αλλαγές που θα γίνουν από τον νέο προπονητή.
Ο Άρης μπήκε καλά στην αναμέτρηση στην Α περίοδο, ήταν κοντά στο σκορ με την Χάποελ, με τον Τζόουνς σε καλό βράδυ έκλεισε το δεκάλεπτο στο 23-21.
Στο Β δεκάλεπτο η Χάποελ Ιερουσαλήμ στα πρώτα λεπτά ξέφυγε ακόμα και με 11 πόντους και με τον Άρη στα πρώτα λεπτά να σκοράρει μόνο με βολές. Στην συνέχεια με τον Τζόουνς και τον Ίνοχ άρχισε να ψαλιδίζει την διαφορά σε ένα πολύ κακό από άποψη μπάσκετ δεκάλεπτο, με πολλά σφυρίγματα και παρά πολλές βολές το ημίχρονο έκλεισε στο 50-48. Ο Τζόουνς με 16 πόντους καί 4 ασίστ ο κορυφαίος του Άρη.
Ο Χάρπερ με 12 πόντους σχεδόν όλους από βολές και 5 ασίστ και ο Σμιθ με 12 πόντους επίσης οι κορυφαίοι των Ισραηλινών.
Καταστροφική τρίτη περίοδο για τον Άρη, που άφησε την Χάποελ να βρει ρυθμό να σκοράρει με ευκολία, ο Άρης με το ζόρι να βρίσκει πόντους και έτσι η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 13 ενώ είχε φτάσει και τους 18 πόντους ακόμα με επιμέρους σκορ 31-20.
Η τελευταία περίοδος ήταν ακόμα πιο δυσκολη για έναν Άρη, χωρίς ψυχολογία που έγινε έρμαιο στις ορέξεις των παιχτών της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο Κάρινγκτον, ο Χάρπερ και ο Σμιθ με 18 πόντους οι κορυφαίοι των γηπεδούχων, από κοντά και ο Λάμπ με 15 πόντους. Ο Τζόουνς με 18 και ο Κουλμπόκα με 12 ξεχώρισαν σε αυτή την δύσκολη βραδιά για τον Άρη




0 Σχόλια