Ημέρα νούμερο 2, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπου κάνει πρεμιέρα και ο Ολυμπιακός.
Στις 10:00 μ.μ., τα φώτα πέφτουν στο παιχνίδι που σίγουρα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα: Μπάγερν Μονάχου εναντίον Τσέλσι. Οι Βαυαροί, με τον καταιγιστικό επιθετικό τους ρυθμό, θα υποδεχθούν τους «Μπλε» του Λονδίνου, οι οποίοι πάντα αποτελούν έναν απρόβλεπτο αντίπαλο. Πρόκειται για μια αναμέτρηση που θυμίζει τελικό και αναμένεται να είναι μια σκακιέρα τακτικής, με τους δύο προπονητές να προσπαθούν να βρουν την αδύναμη πλευρά του αντιπάλου.
Την ίδια ώρα, η «Βασίλισσα» του Άμστερνταμ, ο Άγιαξ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ίντερ. Δύο ομάδες με πλούσια ιστορία και επιθετική φιλοσοφία, που αναμένεται να προσφέρουν ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις. Οι «Νερατζούρι» του Μιλάνου είναι πάντα ένα μεγάλο εμπόδιο, αλλά ο Άγιαξ, με την ταλαντούχα νεανική του ομάδα, έχει αποδείξει πολλάκις πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.
Στο Λίβερπουλ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η Λίβερπουλ, θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένα παιχνίδι που φέρνει αντιμέτωπες δύο τελείως διαφορετικές ποδοσφαιρικές φιλοσοφίες. Από τη μία, ο επιθετικός καταιγισμός και το «Gegenpressing» της Λίβερπουλ, και από την άλλη, η ατσάλινη άμυνα και το μαχητικό πνεύμα της Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ποια φιλοσοφία θα επικρατήσει; Το αποτέλεσμα είναι εντελώς ανοιχτό.
Στο Παρίσι, η «Βασίλισσα» της Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν, θα φιλοξενήσει την Αταλάντα. Μια αναμέτρηση που φέρνει αντιμέτωπη την επιθετική δύναμη της PSG με την εκρηκτική επίθεση της Αταλάντα. Η ιταλική ομάδα έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν και μπορεί να σκοράρει με ευκολία, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν, γεμάτη αστέρια, θέλει να δείξει ότι δικαίως πέρσι κατέκτησε τον θεσμό για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Νωρίτερα, στις 7:45 μ.μ., δύο παιχνίδια θα μας βάλουν στο κλίμα της βραδιάς. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την κυπριακή ομάδα, την Πάφο FC, σε έναν αγώνα που αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση. Ταυτόχρονα, η Σλάβια Πράγας θα αντιμετωπίσει τη Μπόντο/Γκλιμτ, σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που συνηθίζουν να προσφέρουν γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Σήμερα, το μενού είναι πλούσιο και οι φίλαθλοι ανυπομονούν να δουν ένα θέαμα ανάλογο του χθεσινού... 4-4 ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ντόρτμουντ !
0 Σχόλια