ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Στον Πανσερραϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια ο Έθαν Μπρούκς

 Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου μέσου  Έθαν Μπρούκς, υπογράφωντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα αγωνιζόταν στην Αμαζούλου με την οποία κατέγραψε 83 συμμετοχές, πετυχαίνοντας δύο τέρματα. 

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Ethan Brooks, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

O Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 01/03/2001, έχει ύψος 1.75 και αγωνίζεται ως μέσος, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός της χώρας του.

Ο Brooks αγωνιζόταν στην Amazulu FC από το 2022 έχοντας 83 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ νωρίτερα αγωνιζόταν στην TS Galaxy έχοντας 39 συμμετοχές.

Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα το 2021 και μετράει 11 συμμετοχές”.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement