ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο 21χρονος Ίκερ Αλμένα

 


Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν σταματά τις κινήσεις του για ενίσχυση στα άκρα, ακόμα και μετά την επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε. Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Ματέο Μορέτο, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση για τον δεξιό εξτρέμ της Αλ Καντισίγια, Ίκερ Αλμένα.


Ο Αλμένα ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Χιρόνα, μετρώντας 3 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (2 στη La Liga και 1 στο Κόπα ντελ Ρέι, με 2 ασίστ). Το καλοκαίρι του 2023 αποκτήθηκε από την Αλ Καντισίγια έναντι 5 εκατ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 17 συμμετοχές στη Saudi Pro League (1 ασίστ) και 5 στο Kings Cup.

Παρότι η φυσική του θέση είναι εξτρέμ, έχει αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ αλλά και αριστερός χαφ, δείχνοντας μεγάλη ευελιξία στο παιχνίδι του. Για τον 21χρονο Ισπανό υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Γιούνγκ Μπόις και Στουρμ Γκρατς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement