Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πολύ κοντά στο να κρατήσουν για πάντα στον Πειραιά τον Γάλλο σούπερ σταρ, με τις συζητήσεις για την αναπροσαρμογή να προχωράνε σε πολύ καλό κλίμα.
Ο 32χρονος περιφερειακός υπέγραψε πέρσι συμβόλαιο δύο ετών με τον Ολυμπιακό και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει πολλάκις την θετική εντύπωση που του έκανε η Ελλάδα και η ομάδα του Μπαρτζώκα. Βεβαίως, έχει συνάψει πολύ ζεστή σχέση και με τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων", λαμβάνοντας και δίνοντας αποθέωση.
Η πρόθεση των κυρίων Αγγελόπουλων αφορά αναπροσαρμογή συμβολαίου ως το 2028, με προοπτική και το 2029. Αυτό σημαίνει πως ο Γάλλος αν συμφωνήσει θα κλείσει την καριέρα του με τον Ολυμπιακό. Η προσφορά του ήταν σπουδαία και ανδιαμφισβήτητη την περσινή σεζόν, με τον ίδιο να μετράει 16.1 πόντους και 2.6 ασίστ, 2.2 ριμπάουντ στα 37 παιχνίδια της Euroleague.
0 Σχόλια