Γνωστή έγινε η αποστολή της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στην Σιγκαπούρη (11/7-3/8 2025).
Σε δέκα μέρες από τώρα, η Σιγκαπούρη θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου για το 2025. Από την γιορτή του υγρού στίβου δεν γίνεται να λείψει η Ελλάδα, όπου θα έχει εκπροσώπηση σε κολύμβηση, καλλιτεχνική κολύμβηση, μαραθώνια κολύμβηση και υδατοσφαίριση.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο, Ηλίας Βλάχος, έκανε γνωστή την αποστολή που θα συμμετέχει στην διοργάνωση. Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το γεγονός της απουσίας του επι χρόνια βασικού τερμαφύλακά της, Μανώλη Ζερδεβά.
Αναλυτικά η αποστολή:
1. Τζωρτζάτος Παναγιώτης
2. Γενηδουνιάς Κωνσταντίνος
3. Σκουμπάκης Δημήτριος
4. Γκιουβέτσης Κωνσταντίνος
5. Αργυρόπουλος – Κανακάκης Στυλιανός
6. Χαλυβόπουλος Αριστείδης
7. Γκίλλας Νικόλαος
8. Καλογερόπουλος Ευστάθιος
9. Αλαφραγκής Ιωάννης
10. Κάκαρης Κωνσταντίνος
11. Νικολαΐδης Δημήτριος
12. Παπανικολάου Νικόλαος
13. Ανδρεάδης Εμμανουήλ
14. Πούρος Ευάγγελος
15. Γαρδίκας Νικόλαος
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να αποχωρήσει στις 6 Ιουλίου με προορισμό την Σιγκαπούρη. Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει στον Δ΄ όμιλο όπου και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Μαυροβούνιο (12/7, 14:10), Κίνα (14/7, 7:10) και Κροατία (16/7,12:35).
0 Σχόλια