Ο ΠΑΟΚ παραμένει σε διαδικασία επαφών με προπονητές για την αντικατάσταση του Μάσιμο Καντσελιέρι και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιούρι Ζντοβτς.
Γνωστός από την θητεία του σε «Γηραιό» αλλά και στην ΑΕΚ τη διετία 2015-17, ο Γιούρι Ζντοβτς είναι πλέον από τους βασικούς υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν της καθιερωμένης συζήτησης του 58χρονου Σλοβένου με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή και μένει να φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Παράλληλα στον ΠΑΟΚ «τρέχουν» τις διαδικασίες για την ανανέωση συγκεκριμένων συμβολαίων. Οι επιτελείς του Δικεφάλου βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής για την απάντηση του Φρανκ Μπάρτλεϊ στον οποίον κατατέθηκε πρόταση για διετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι προχώρησαν στην κατάθεση νέας βελτιωμένης προσφοράς στον Δημήτρη Κατσίβελη κι ελπίζουν στην παραμονή του έμπειρου γκαρντ.
0 Σχόλια