Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η σύζυγος του ιδιοκτήτη των πρασίνων, Βίκυ Δούμα σκορπώντας θλίψη στους οικείους της αλλά και στις τάξεις του συλλόγου.
Βαριά ημέρα για ολόκληρο τον οργανισμό του Παναθηναικού αλλά και για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Η σύζυγος του και μητέρα των τριών παιδιών τους Αριστείδη, Μαρίας και Ελένης έφυγε σήμερα από τη ζωή νικημένη από μία μάχη που έδινε με την υγεία της τα τελευταία χρόνια και που δεν κατάφερε δυστυχώς να βγεί νικήτρια. Την είδηση για τον χαμό της Βίκυς Δούμα έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης η οικογένεια της.
“Έφυγε σήμερα από τη ζωή η Βίκυ Δούμα, σύζυγος του Γιάννη Αλαφούζου. Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τη Βίκυ Δούμα η οικογένεια της, η μητέρα της Μαρία, ο σύζυγος της Γιάννης Αλαφούζος, τα παιδιά της, Αριστείδης, Μαρία και Ελένη, τα έξι εγγόνια της και οι φίλοι της. Καλό ταξίδι, Βίκυ”
Και η ΠΑΕ Παναθηναικός ωστόσο εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης τα θερμά συλλυπητήρια όλων των εργαζομένων αλλά και των διοικούντων του συλλόγου για τον θάνατο της Βίκυς Δούμα.
“Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Ιωάννη Αλαφούζο για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του, Βίκυς”, ανέφερε από την πλευρά της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
0 Σχόλια