ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Πανσερραϊκός: Με εννέα απουσίες στην Λιβαδειά

 


Έννεα παίκτες έμειναν έκτος αποστολής Πανσερραϊκού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playout της Stoiximan Superleague.

Στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playout της Stoiximan Superleague. Οι Βοιωτοί θέλουν να κάνουν το 2/2 και να σφραγίσουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους, ενώ οι Σερραίοι αναζητούν τρεις ακόμα βαθμούς για να ξεφύγουν από την μάχη της παραμονής.

Με εννέα παίκτες εκτός αποστολής θα βρεθεί στην Λειβαδιά η ομάδα των Σερρών, όπως έκανε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής. Τα «Λιοντάρια» δεν θα έχουν στην διάθεσή τους για την ακρίβεια τους Φαρές, Ουαγκέ, Μασκανάκη, Τέρζιτς, Τσομπανίδη, Αλρασντί, Παπαβασιλείου, Μαρίνο και Παπαδημητρίου.

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Καραμανώλης, Καρασαλίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Βόλνεϊ, Νταβίντσον, Δεληγιαννίδης, Ομεονγκά, Στάικος, Λιάσος, Ζελέν, Πιρές, Γκαλβάν, Ντελετιτς, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ, Χατζηστραβος, Σοφιανός.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League/Play Out.

Ο προπονητής μας Χουάν Φεράντο, πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Καραμανώλης, Καρασαλίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Βόλνεϊ, Νταβίντσον, Δεληγιαννίδης, Ομεονγκά, Στάικος, Λιάσος, Ζελέν, Πιρές, Γκαλβάν, Ντελετιτς, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ, Χατζηστραβος, Σοφιανός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Φαρές και Ουαγκέ, όπως και οι Μασκανάκης, Τέρζιτς, Τσομπανίδης, Αλρασντί, Παπαβασιλείου, Μαρίνος, Παπαδημητρίου». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement