ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Φενέρμπαχτσε - Παρί 83-78: «Άντεξε» η Φενέρμπαχτσε και «έκανε» το 1-0

 


Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές των φετινών Playoff, ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να «μπαίνουν» πολύ συγκεντρωμένες στο παρκέ, ψάχνοντας από νωρίς την πρωτοπορία.

 

Η Παρί θέλησε να αιφνιδιάσει την Φενέρ, δίνοντας από την αρχή γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε της παιχνίδι. Επειδή όμως το παιχνίδι σίγουρα θα ήταν ντέρμπι, η Φενέρ αντέδρασε και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, στην διάρκεια του πρώτου μέρους, ωστόσο η Φενέρ ήταν πιο εύστοχη και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 7 πόντους (49-42). 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Παρί επέστρεψε στο ματς, και οι δύο ομάδες πήγαιναν «πόντο - πόντο», θέλοντας και οι δυο να κάνουν το 1-0 στην σειρά. Το απόλυτο ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τα τελευταία λεπτά, εκεί όπου η Φενέρ είχε πιο καθαρό μυαλό και άντεξε στην πίεση φτάνοντας στην πολύ σημαντική νίκη και στο 1-0, με το τελικό 83-78. 

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπόλντγουιν με 15 πόντους, ενώ για την Παρί ξεχώρισε ο Χίφι με 21 πόντους. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement